Kom je ook op onze kennissessie?

mj-frysk-banner_700x300

Op woensdag 8 februari presenteren Mediajungle en Bibliotheken Noord Fryslân de nieuwe Friese editie van de Mediajungle kletskaarten. De kletskaarten brengen het gesprek over de online wereld op gang én stimuleren de Friese taal. Zowel de bibliotheek als Mediajungle is grutsk op het resultaat!

En daarom nodigen we u graag uit voor de presentatie van de kletskaarten en een kennissessie over mediawijsheid en meertaligheid door Jelle Drost (directeur Expertisecentrum LVB, voormalig lector en orthopedagoog generalist), Evelyn Verburg (mediacoach) en Anna Marije Bloem (onderwijsadviseur Fries en meertaligheid). Wethouder Aant Jelle Soepboer (gemeente Noardeast-Fryslân) neemt de eerste set kletskaarten in ontvangst.

Datum, tijd en locatie Woensdag 8 februari, 15.00-17.00 uur (en aansluitende borrel) in Bibliotheek Dokkum (Brokmui 62). Komt u ook? Aanmelden kan tot 2 februari bij José Bakker: aanmelden bij Jose Bakker

Graag tot 8 februari!

PS. Werkt u in het onderwijs, dan krijgt u natuurlijk een set Friese kletskaarten mee, zodat u er op school direct mee aan de slag kunt!

publicatiedatum: zaterdag 13 januari 2023
Lees ook:

Club van Advies compleet!

De Club van Advies adviseert Mediajungle gevraagd en ongevraagd op allerlei thema's

Mediajungle- Super Fake Safari winnaar internationale MEDEA Awards!

Dé Award voor uitmuntendheid in de productie en pedagogisch ontwerp van mediarijk leer- en onderwijsmateriaal. Hij gaat naar ons!

Mediajungle start samenwerking met ministerie van BZK!

De samenwerking zet in op het vergroten van kritische digitale vaardigheden.

MEDIAJUNGLE WINT NEDERLANDSE PRIVACY AWARDS!!

Wat zijn we trots als een aap met 25 staarten!