Club van Advies compleet!

We willen gevraagd en ongevraagd advies en feedback verzamelen van een vaste groep van deskundigen op geplande en ongeplande momenten. Deze club van advies komt eens per jaar online bij elkaar. En eenmaal per jaar fysiek. Tussentijds wordt regelmatig een beroep gedaan op (een deel) van de club van advies om antwoord te geven op een specifieke vraag. Zo betrekken we onze spelers en diverse doelgroepen tijdens al onze ontwikkelingen.


Met trots presenteren wij onze Mediajungle Club van Advies!

We beginnen uiteraard met teams van Ervaringsdeskundigen van:
  • 's Heerenloo
  • ASVZ
  • Reinaerde
  • Pameijer
  • De Lovie (België)
Jelle Drost: Voormalig lector LVB, nu ook Hoofd onderzoek bij Mediajungle.
Attie de Graaf: Ervaren bestuurder! Attie gaat ons adviseren rondom de gehele bedrijfsvoering. En daar zijn we enorm blij mee.
Robbert Slotman: Oprichter en creatief denker bij platform Jouw Omgeving. Hij gaat ons adviseren bij de (door)ontwikkeling van ons eigen platform.
Alex en Helga de Graaf: Wie kent ze niet? Betrokken (ervarings)deskundigen vanaf het eerste uur.
Sonja Heijkamp: Sinds 2013 actief om te zorgen dat mensen met een verstandelijke beperking online op een veilige en leuke manier kunnen meedoen. Eigenaar van de Tweetfabriek. Sonja is ook betrokken bij de contentontwikkeling van Mediajungle.
Marleen Wever: Docent Leren en Ontwikkelen bij zorginstelling Amerpoort.
Rob van Dael: Leerkracht en mediacoach bij WijsMediagebruik. Hoe sluiten we goed aan bij het onderwijs? Rob helpt ons verder.
Ype Brada: Naast adviseren bij zo'n beetje alles, werkt Ype met ons aan de onderbouwing van onze tools en heldere communicatie.
Linda Jonkman-Moerer: Orthopedagoog, ontwikkelaar, opleidingskundige, leerkracht, intern begeleider. Kijkt met ons mee naar de didactische opbouw van onze tools.
 Moniek Duijster: Ervaren gezinshulpverlener en consulent jeugd. Moniek helpt ons om goed aan te sluiten bij gezinnen met onze Mediajungle tools.
Dit waren ze dan, onze adviseurs. Om goed te beginnen organiseren wij voor alle leden en andere belangstellenden een groot Mediajungle feest op vrijdag 17 november in Leeuwarden, met onder andere DJ Alex! We hebben nog een paar plekjes over! Geïnteresseerd? niels@mediajungle.eu
 
publicatiedatum: zondag 4 november 2023
Lees ook:

Mediajungle- Super Fake Safari winnaar internationale MEDEA Awards!

Dé Award voor uitmuntendheid in de productie en pedagogisch ontwerp van mediarijk leer- en onderwijsmateriaal. Hij gaat naar ons!

Mediajungle start samenwerking met ministerie van BZK!

De samenwerking zet in op het vergroten van kritische digitale vaardigheden.

MEDIAJUNGLE WINT NEDERLANDSE PRIVACY AWARDS!!

Wat zijn we trots als een aap met 25 staarten!

Kom je ook op onze kennissessie?

Woensdag 8 februari, 15.00-17.00 uur in Bibliotheek Dokkum